Tegelen, 1 januari 2003.


Beste vrienden.

Wat dan nu? De Zoezers met een bedelbrief? Hebben die sponsors nodig? Nee, nee! Wij willen feesten en feesten kun je niet alleen. Daarom dit schrijven..

De op 27 september 1980 opgerichtte supportersclub “De Zoezers” is in 1982 voor het eerst met de vastenavondoptocht meegetrokken (Bier op recept). Vanaf 1983 presenteerde die zich in Tegelen als grote wagen bouwers. Dat is ons toen goed bevallen en wij zijn nu:

“Gek genoeg om 22 jaar mee te lopen”.

Dat is dan ook ons motto voorr dit jaar. Na onze mening zijn deze 22 jaar, genoeg reden voor een jubileum. Wij willen van dit jubileum ook een beetje een reünie maken. Daarbij zijn alle Zoezers van de afgelopen 22 jaar van harte welkom. Wij willen iedereen die ooit heeft meegelopen uitnodigen om dit jaar met ons mee te trekken in de vastenavondoptocht op maandaag 3 maart. Verschillende oudleden hebben hier al enthousiast op gereageerd.

Dit jaar trekken wij mee met een grote autobus en wij hebben een enthousiaste muziekkapel gevonden die met ons mee doet. Wij trekken ee willekeurig Zoezer-pakje aan van de afgelopen 22 jaar. Dat is ook voor onze gasten lekker gemakkelijk. Heb jij geen pakje meer of ben je daar uitgegroeid, neem dan kontakt op met onze pakkenkommissie. Ook als je nu ondertussen papa of mama geworden bent, kun je mee doen. De gehele familie is dan uitgenodigd.

's Morgens kommen wij vanaf ongeveer 10 uur bij elkaar. Onder het genot van een glaasje worden wij dan geschminkt en kunnen wij alvast in de stemming komen. Na de optocht treffen wij ons in een zaal.

Begint he al een beetje te kriebelen? Geef je dan snel op. Stuur een e-mail naar jubileum@zoezers.com. Zijn er nog vragen? Kijk op http://www.zoezers.com, stuur een e-mail of bel met Luc Thijssen (077-3734207), Jos Breuer (077-3737334) of iemand anders. Laat a.ub van jou horen voor zondag 12 januari. Ook als je toevallig niet mee kunt doen.

Goedendag !!
De Zoezers.

(p.s. deze brief in het dialect heb je ontvangen via de post)